Név:Bata Adrienn  Becenév: Barbee
Született: 1990.07.15. Ózdon
Csillagjegy: Rák
Kínai:

Barbee egészen pici kora óta énekel és tehetségére már az általános iskolában felfigyeltek tanárai. Több iskolai zenés színdarabban kapott főszerepet, emellett 9 éves kora óta folyamatosan részt vett különböző énekversenyeken, melyeken mindig kiváló eredményeket ért el. Általános és középiskola évei alatt többször kapott főszerepet musicalekben és különöző színdarabokban. A visszajelzések alapján határozta el, hogy szeretne komolyabban foglalkozni az énekléssel így az elkövetkezendő hónapok rengeteg gyakorlással teltek. Így ment ez egészen addig a pillanatig, amikor 2008 tavaszán jelenlegi producere Bognár Tibor felfedezte egy videómegosztó oldalon. Barbee ugyanis felvételeket készített arról, ahogyan énekel, és ezeket feltöltötte különböző oldalakra abban a reményben, hogy valaki esetleg tényleg rátalál és felfedezi őt. Rendkívüli akaraterejének, hitének és persze a szerencsének köszönhetően ez az álom valóra vált és azóta az elválaszthatatlan páros teljes erőbedobással dolgozik a minél nagyobb siker elérésének érdekében.

Barbee bemutatkozó dalát, zenei producere Rakonczai Viktor a szöveget pedig Major Eszter írta Ébressz fel címmel.A dal két nyelven, magyar és angol változatban készült el, mert videó Lengyelországban is bemutatásra kerül. A dalhoz készült klipet Indián rendezte, akinek munkáit a közönség már jól ismerheti. Az Ébressz fel című klip hangulata egy igazi tini horror filmbe, csöppenti a nézőt, 2008 egyik leglátványosabb hazai videójaként tartják számon.

A tinisztár 2008 őszétől egy francia számítógépes divattervező játék reklám arca lett, amit ő maga szinkronizált magyar nyelvre. A játék Divatsuli címmel jelenik meg szeptember közepén. A játékhoz kapcsolódó sajtófotókat Kasza Tibor készítette. www.kaszatibor.hu

Barbee kedvencei:
Könyv: Harry potter illetve a Bad Girl sorozat
Film: Bajos csajok, Szakítópróba, Los Angelesi tündérmese, Step up 1-2
Étele: spagetti, kínai ételek
Itala: Pepsi és minden gyümölcsital
Együttese: Tokio Hotel, Paramore, Jonas Brothers, Guns N' Roses
Színésze: Chad Michael Murray, Jared Leto, Channing Tatum
Színésznő: Hillary Duff, Olsen ikrek
Énekes: Justin Timbarlake,
Énekesnő: Ashlee Simpson, Christna Aguelira
Sport: röplabda, floorball
Hobbi: írás, internetezés, mozi

 Forrás : www.barbee.hu

 

Lola Biográfia

Adatok:

Név: Korsós Judit
Született: 1988. augusztus 14. Hatvanban
Becenév: Lola
Műfaj: pop, R&B
Csillagjegy: Oroszlán

Kedvencek:

Kaja: Gyors, kínai édes-savanyú leves
Ital: Körte
Szín: kék
Virág: sárga vagy kék rózsa
Tárgy: 1 plüss maci
Film: Némó nyomában, Született feleségek, Shrek 1/2, Skarlát betű, Leon a profi
Sorozat: Szökés, Született feleségek, Szívek szálodája
Színész: Antonio Banderas, Gary Oldman
Színésznő: Emma Thompson, Natalie Portman
Együttes: Sum 41., Good Carlotte, Maroon 5, Guns N' Roses
Könyv: Harry Potter
Időtöltés: olvasás, vásárlás

Életrajz:

1988. augusztus 14 -én született Hatvanban. Lola 7 éves korától énekel, mivel annak gyakorlását, tanulását az általános iskolában kezdte meg, zongorázni tanult és öt évig szolfézsra járt. Az általános iskolában szavalóversenyeken is részt vett és egy színjátszó körnek tagja is lett.

1996-ban Lengyelországban lépett fel elősör közönség előtt egy nemzetközi gyermekfesztiválon. Saját kategóriájában a második helyezést érte el, és ezzel megtette énekesnői útjának legelső apró lépéseit. Ezután Lengyelországban még több alkalommal is fellépett, különböző fesztiválokon ért el dobogós helyezést és számos különdíjat tudhatott magáénak. A Magyar Rádió által több külföldi zenei versenyre is kijutott (pl: Montenegró, Szlovénia, Bosznia-Hercegovina, Szerbia). 1998-ban az Atlétika Európa bajnokságon  a Népstadionban ötvenezer ember előtt ő énekelte a Himnuszt . 2000-ben egy időre abba kellet hagynia az éneklést, mert súlyos hangszalaggyulladást kapott, de felépülése után újult erővel vágott zenei tanulmányai folytatásába. Ezután már regionális énekversenyeken is részt vett (egy alkalommal Jazz kategóriában 1. helyezést ért el).

Zenei karrier:

Lolának régebben jelent meg nagylemeze Válaszra várok címmel (2001), akkor még Ditti néven. 2005-ben az Eurovíziós Dalfesztivál hazai döntőjén mutatkozott be először Szerelem című dalával, ahol 5. helyezett lett. Lola néven a legelső albuma 2005 októberében jelent meg Álomtánc címmel. Az album 2007-ben elérte az aranylemez minősítést. Az első kislemez és az ahhoz készült videoklip szintén Álomtánc címmel 2005 nyarán megjelent...SZERKESZTÉS ALATT!!!

Lola Diszkograráfia:

Albumok

>> 2005 - Álomtánc
>> 2006 - Élj a mának
>> 2008 - Lola 3

Kislemezek

 >> 2005 - Álomtánc
>> 2006 - Hllja meg a világ
>> 2006 - Titokban álmodoztunk 
>> 2007 - Élj a mának
>> 2007 - Mozdulj már
>> 2007 - Baby I Don't Care
>> 2007 - Ünnepelj ma velünk 
>> 2008 - Ne szólj

 

 

Oldalmenü
Szavazás
Kit szeretsz jobban, Lolát vagy Barbee-t?
Barbee-t!
Lolaát!
Mindkettőt!
Egyiketsem!
Kik azok?
Naptár
Diavetítő